Cacao ceremoni med Reiki meditation & Soundhealing


Välkommen till en kväll där vi möts i cirkel och följer hjärtats väg till själslig gemenskap med hjälp av ceremoniell Cacao, Reiki meditation och lång djupavslappnande soundhealing med Gongar, Crystal Singingbowls och Solfeggiopipor.


Att delta i en Cacao Ceremoni kan kännas som en expansion av ditt hjärta och sinne. Ceremoniell Cacao har förmågan att förena kropp, sinne och själ.


Kvällens upplägg:

- Shaking, för att landa i kroppen och släppa på stress och spändhet.

- Breathework (enkla andningstekniker) för att släppa på energi blockeringar och lugna ett stressat sinne.

- Ceremoniell Cacao, som med sin feminina energi och sina läkande egenskaper sätter oss i djup kontakt med vårt hjärta och vår själ.

- Reiki meditation som balanserar vårt energisystem (chakra systemet) och stärker vår koppling till den universella energin.

- Soundhealing som är djupavslappnande och aktiverar vår självläkande förmåga på alla plan - fysiskt, mentalt, emotionellt och energimässigt.

- Orakelkort/vägledning

Kakaobönan (i sin råa och obehandlade form = ceremoniell Cacao) är fullproppad med vitaminer, mineraler och antioxidanter som dämpar inflammationer i kroppen.

Cacao är den växt som innehåller störst andel magnesium (naturens eget lugnande medel) som hjälper musklerna att slappna av och som aktiverar vår lugn- och ro system. Att dricka Cacao ökar blodflödet, underlättar andningen och syresätter kroppen mer effektivt.


Plats: Andrummet, Vaggeryd

Datum: Söndag 5/3

Tid: kl 17:00-19:30

Pris: 400 kr


https://boka.se/andrummet

Frågor mailas till: yogalovegong@hotmail.com


Avbokningsregler: Vid färre än 6 deltagare ställs evenemanget in. Vid avbokning innan 7 dagar innan event återbetalas avgift. Inom 7 dagar återbetalas avgift om annan deltagare i kö väljer att ta sin plats.