ANDRUMMET -

VI VILL GE DIG LITE ANDRUM

Vi vill ge dig lite andrum

Vi som har startat Andrummet är vi, två systrar,

Maria & Louise. Vi har länge haft en dröm att få arbeta på en plats tillsammans, med våra egna erfarenheter och olika utbildningar, men med samma mål, att hjälpa människor till en bättre hälsa och välmående. Att få vara ett stöd och kunna bidra med våra verktyg på människors resa genom livet.

 Att hitta Andrummet gjorde att vi kunde förverkliga denna dröm, tillsammans med flera terapeueter och instruktörer, vilket är ren magi.

Vi hoppas verkligen att Andrummet kan

bli just ett andrum för dig.

En plats där du kan tanka energi, skapa möjligheter till en bättre inre och yttre hälsa och ett ökat välmående på alla plan.


Våra terapeuter

LOUISE BACKLUND 

MASSÖR, PASSINSTRUKTÖR/PT

Jag är massör och älskar att arbeta med problemlösning. Jag jobbar med klassisk massage och jag väver ofta in Gua Sha och koppning i mina behandlingar. Då jag har tränat mycket i hela mitt liv och ser jag kroppen som en helhet så ger jag gärna råd om träning och stretchning för att öka behandlingens effekter. Mig träffar ni också i vår källare där jag håller pass i funktionell träning. Jag är nyutbildad PT och hjälper dig gärna med träning, tips, råd och motivation. Är du intresserad av att träffa mig så mailar du mig och så bokar vi ett möte. 

MARIA BACKLUND 

MASSÖR, SENSINGYOGAINSTRUKTÖR

Jag jobbar som massör och blandar klassisk massage med olika tekniker efter behov och önskemål. Jag arbetar mycket med eteriska oljor, avslappnande behandlingar och healing, men även mycket med de mer djupgående teknikerna Gua Sha och Koppning. 

Jag är yogainstruktör och håller klasser i aromayoga och sensingyoga. I mina yogaklasser fokuserar vi mycket inåt, lyssnar på kroppen och hjälper kropp och sinne att slappna av. Därför passar även Yoga Nidra mig perfekt, något jag också delar med mig av i klasser på Andrummet. Jag utbildar mig till Herb Pharma Naurterapeut och utför då blodanalys och högteknologisk akupunktur, för att se och balansera olika obalanser i din kropp och sinne. Jag använder då akupunktur (nålfri), öronakupunktur och andra metoder. Jag ger råd om livsstilsförändringar och rekommenderar örter utifrån behov. 

MIKAEL GRAHN 

COACH

Mitt företag heter Mindsetter och jag är certifierad Coach. Jag hjälper klienter både inom näringslivet och privat att förverkliga sig själva. På Andrummet finns jag för Livscoachning, Par & Relationscoachning, Familjerelationscoachning, Beroende och medberoende coachning och KBT & ACT Coachning.  Coachningen kan genomföras både fysiskt och digitalt.


Jag jobbar också med Chef- och ledarskapscoachning, mental rådgivning och krishantering. Jag föreläser inom arbetsmiljö och säkerhet och även gärna om motivation och psykisk ohälsa. 


Om du är intresserad av att veta mer om mina tjänster, förutom de jag erbjuder på Andrummet, så läs mer på min hemsida eller skicka mig ett mail.

mikael.grahn@mindsetter.seFler fina människor som ni möter i vår källare

på Yoga, cirklar och olika event

CAMILLA

YOGALÄRARE 

Jag har hållit yogaklasser i mitt företag Yogaloveraw i snart 19 år. Yogaformerna som jag jobbar med är: Yinyoga, Kundaliniyoga, Ashtangayoga och FlyYoga. Min viktigaste uppgift är att skapa att tryggt space för dig - att uppleva Yoga samt att göra Yogan till din.REBECKA

VÄGLEDANDE COACH

Mitt företag heter Hjärtats väg och jag kommer att hålla i bl.a. Kvinnocirkel och kursen Tänk dig fri här på Andrummet. Att få dela detta med er på en fysisk plats känns magiskt och exalterande. 

Mig kontaktar du genom att maila rebecka.hjartatsvag@gmail.com

SOPHIE

MEDIUM

Jag har sedan 2012 verkat som Medium och Healer. Förutom individuella healing och medium sessioner så lär jag ut mediumskap och coachar i personlig utveckling för grupper och individer. Jag håller regelbundna cirklar och workshops både i Sverige och internationellt.

 

För mig är den viktigaste delen i mitt mediumskap att lära ut verktyg för att människor skall kunna växa och hjälpa sig själva. 


På Andrummet håller jag i Seans, Medial Cirkel, Raaku och privata sittningar.

MONIKA

Jag har mina rötter i Tyskland där jag arbetade som naturläkare i 30 år.

I Augusti 2021 flyttade vi hit till Sverigeoch som vanligt bad jag universum att visa mig vägen. Och så har jag funnitAndrummet där jag nu kan arbete vidare med aktsamhet och kärlek. På Andrummetkommer jag att arbeta med Kreativ dans och kurser i detta.

Jag ser fram emot att få dansa med dig.