Svävande Soundhealing


Att sväva i luften i stora silkesgungor som omsveper hela dig, till tonerna och vibrationerna från Gongar, klangskålar och Solfeggiopipor är en ljuvlig nästan obeskrivbar upplevelse. Vibrationerna sveper om hela dig och kommer åt varje liten del av din kropp, på ett sätt som inte är möjligt när du ligger ned på golvet. Känslan av att sväva i gungan får en helt ny dimension tillsammans med soundhealing.

Ljud är energi i vibration - vi är energivarelser i ständig vibration - vi är ljud och vibrationer - vi påverkas av ljud och vibrationer.


Vi kan bli obalanserade av stress, livsstil, relationer och av livets omständigheter. Obalans innebär att vi ej vibrerar i rätt frekvens, disharmoni uppstår i den fysiska kroppen, i sinnet, i hjärtat (våra känslor) och i energi-kroppen. Varje organ har dessutom en egen frekvens i kroppen. Vi behöver således olika ljud och vibrationer för att vibrera optimalt = för att vara i harmoni. Med hjälp av soundhealing såsom kraftfulla vibrationer från Gongar, så hjälper vi våra celler, vårt nervsystem, vår fysiska kropp, vårt sinne, vårt hjärta och vår energi-kropp att återställa sig till förbättrad balans och harmoni.


Boka din privata Svävande Soundhealing - helt för dig själv eller tillsammans med någon som du vill dela upplevelsen med. Dessa sessioner (75 min) är för 1-2 st deltagare.


Bokning sker via mail till Camilla på :yogalovegong@hotmail.com