Klassisk Massage


I en massagebehandling arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt både fysiskt och mentalt. Vi arbetar även med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten. Passar alla åldrar. Vi behandlar alla över 8 år.                                                                    

20 min                          370 kr                          

30 min                          500 kr                          

45 min                          620 kr                          

60 min                          770 kr                          

75 min                          970 kr

90 min                          1220 kr


Tillägg - Eteriska oljor      50 kr


Fotmassage


En härig fotmassage inklusive massage av underben.


30 min       500 kr 


Absolut Avslappning


En härligt avslappnande massage för spänd rygg, nacke och axlar som avslutas med en massage för ansikte och skalp samt varm handduk och en välgörande ansiktskräm.

45 min                          640 kr

60 min                          790 kr

                 

Gua Sha


Gua Sha är en skrapteknik som utförs på hud och muskler som ofta har sämre cirkulation som i sin tur skapar smärta och stelhet. Vid en Gua Sha behandling sker en bristning i de slaggfyllda underhudskapillärerna och en rodnad uppstår. Efter en behandling startar en läkningsprocess tills rodnaden är borta.

En Gua Sha behandling anses också verka utrensande, ökar cirkulationen, förbättra immunförsvaret, vara effektivt vid smärta, luftvägsproblem, sömnstörningar, huvudvärk, ischias, ryggskott, tennisarmbåge m.m.

En behandlingskur är ca 4-6 behandlingar beroende på hur stora problem/stagnationer man har. En kur bör fullföljas om man vill ha ett bestående resultat.

45 min                          620 kr

kur x 3                         1650 kr

60 min                          770 kr

Kur x 3                        2100 kr


Koppning


En metod där man fäster koppar av olika material på kroppen med hjälp av vacuum. Detta spänner upp huden och skapar ett undertryck lokalt i vävnaden vilket ökar genomströmning av blod i vävnaden. Kopparna sitter i max 20 minuter och behandlingen kompletteras med massage och andra tekniker vid behov. En effektiv metod för att behandla bla smärta, stelhet, stagnationer och blockeringar. Enligt kinesisk medicin ökar detta flödet av livsenergi och används ofta för att stärka immunförsvaret.

30 min                          500 kr

45 min                          620 kr

60 min                          770 kr


Cavital


Cavital är en kraftfull och avancerad behandlingsapparatur som erbjuder effektiva kroppsbehandlingar och positiv effekt i behandlingar med fokus på att aktivera cirkulation och muskulatur. En kombination med radiofrekvens, vakuum och ledljus.


Radiofrekvensen genererar djup värme, och vakuum släpper på bindväv och påverkar fachia runt muskler och leder. Ledljuset återuppladdar skadade celler, påskyndar cellproduktion och verkar antiinflammatoriskt.

Fördelar med behandlingen är många.

Bla:

*ökar syre och näringstillförsel till musklerna

*kroppens egna läkningsförmåga ökar

*ökar lymfflödet

*verkar antiinflammatoriskt

*utrensande


45 min 750 kr